A MAGYAR ÉS A FRANCIA KONYHA REMEKEI |
||
Hideg előételek |
||
![]() |
Pácolt lazac, vadlazacmorzsa, kézműves tejföl, marinált retek | 2350 HUF |
|
||
![]() |
Libamájtrió pirított vajas kaláccsal | 3190HUF |
![]() |
Mangalica a padlásról, házi zsíros kenyér |
2790 HUF |
Levesek |
||
![]() |
Currys citromfű-krémleves, vajhalfilé | 1990 HUF |
![]() |
Kucsmagomba-krémleves, konyak, töltött tészta, korianderolaj | 1490 HUF |
![]() |
Szarvasgombás Gulyás Royal’16 | 2350 HUF |
Meleg előétel |
||
![]() |
Konfitált libamáj, grillezett kecskesajt, házitészta, Comté, ruccola | 3450 HUF |
Főételek |
||
![]() |
Skót lazac, hagymacsipsz, cukorborsó, vaníliás pezsgővelouté | 4750 HUF |
![]() |
Tanyasi csirkemell, friss spenót, fehérbab, újhagyma, turbolya | 3350 HUF |
![]() |
Mangalicaoldalas, karamellizált újburgonya, kukoricakrém, korianderes joghurt | 2990 HUF |
![]() |
Konfitált borjúpofa, ököruszályfőzet, petrezselyemgyökér-krém, sült hajdina | 3290HUF |
![]() |
Bélszínfilé, szarvasgomba, Béarnaise mártás, zsenge zöldborsó, kandírozott répa, krémburgonya | 6550 HUF |
Desszertek |
||
![]() |
Alföldi vargabéles, meggyragu |
1250 HUF |
![]() |
Kókuszballon, mandulainfúzió |
1390 HUF |
![]() |
Bergamott-tea, étcsokoládé-ganache, fehércsokoládés tejfölfagylalt, rebarbarakompót | 1390 HUF |
![]() |
Continental torta |
1450 HUF |
|
||
Vegetáriánus ételek |
||
Kertészsaláta pirított olajos magvakkal és grillezett gomolyával |
2150 HUF | |
Linguine rukkolával, pirított fenyőmaggal és szárított paradicsommal |
2 490 HUF | |
Juharszirupos pirított tofu pirított zöldségekkel és sajtmártással |
2 490 HUF | |
Kecskesajt, rizottó, parmezán | 1350 HUF | |
Sajtok |
||
Magyar kézművessajt-válogatás | 3 190 HUF | |
A zsidó konyha jellegzetes ételei |
||
Cibel (zsidótojás) padlizsánkrémmel és salátával |
1 890 HUF | |
Konfitált libacomb sóletágyon |
3 950 HUF | |
Klasszikus flódni | 1 250 HUF |
