Araz Étterem

jpppp


Novemberben minden borkedvelő kíváncsian várja az új évjárat első borait. Ez a várakozás izgalommal teli, senki nem tudhatja, még csak nem is sejtheti, hogy mi rejtőzik a zárt palackokban. Az újbor egyszer csak elindul. A találkozás váratlan élményeket hoz. A kortyok olykor karcosak, majd zamatosak, élénkek, vidámak, csapzottak és rendezetlenek. Ilyen az újbor és ezt senki sem bánja, hiszen ő az új évjárat első hírnöke, tele van kirobbanó energiával és ígéretekkel. És ami igazán varázslatos az az, hogy borunk igazi, érett arcát csak az idő múlásával ismerhetjük meg.

 

Legyenek Vendégeink és kóstolják meg Önök is az új évjárat első hírnökeit! Az izgalmas borok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hétfogásos ételsorukat kínálják.          

 


Az újbor vacsora időpontja:
2017. november 30. csütörtök Érkezés: 18:50-ig

 

Menüsor

 

Dúzsi Fürtike 2017 - Kacsamájas hasé

Figula Zenit&More 2017 – Gesztenyés mogyoró krémleves sült cukorborsóval

Bujdosó Mentőöv 2017 – Paprikás fogas sült karfiol pürével

Kázsmér Viognier 2017 – Karalábéragu tésztában főtt borjúmiriggyel

Beaujolais Noveau 2017 - Beef Bourguignon ( híres burgundi marharagu)

Gere Portugiser 2017 – Libamell szőlős káposztával és pirított burgonyával

Vylyan Bogyólé 2017 - Vaníliás gyümölcs tarte


Ár: 12.990 Ft/fő

A számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolunk fel.

 

Parkolás ingyenes a Nyár utcai mélygarázsunkban.
A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges.



Asztalfoglalás
Telefon:
+36 1-815-1100
E-mail:
araz@araz.hu